Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Cem Yılmaz'ın cüceleri nihayet dünyaya açıldı

Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' isimli son filmi, yarın vizyona girecek. Cüce satıcısı ve biyolojik silah üreticisi iki farklı karakteri canlandıran Yılmaz, yine izleyiciyi güldürecek

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrolünü oynadığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' isimli filmin ilk gösterimi, önceki gün Kanyon'da yapıldı. Yılmaz, birbirine zıt iki farklı karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Naifliğiyle ön planda olan 'Ali Şenay', ortağı 'İlber' ile (Çetin Altay) Sofya'ya oyuncak satmaya gidiyor. Yılmaz'ın diğer karakteri 'Boris Mançov' ise acımasız , karanlık işler peşinde koşan biyolojik silah üreten bir iş adamı. 'Boris Mançov' ismini Cem Yılmaz'ın hayranı olduğu Barış Manço'dan alıyor. Filmde de Manço'nun şarkılarına sıkça yer verilmiş. Yarın izleyici ile buluşacak olan filmden notlar şöyle:
Ali Şenay' ve 'Boris'; Rus güzel 'Veronica' için karşı karşıya geliyor. İkili arasındaki mücadele, aksiyonu yükseltiyor. Özellikle botun patlama sahnesi çok başarılı.
Filmde, Cem Yılmaz'ın daha önce 'Av Mevsimi' isimli filmde seslendirdiği Kazım Koyuncu türküsü 'Hayde'yi yine kullanılmış.
Eski bir ordu fotoğrafında karşımıza Ozan Güven çıkıyor.
Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz; hem filmde oynuyor, hem de filmin senaryo editörlüğünü yapmış. Can Yılmaz, bu filmde 'İsmail'i canlandırıyor.

İLK OYUNCULUK DENEMESİ

Filmde Rutkay Aziz'e benzerliğiyle dikkat çeken Yosi Mizrahi çok abartı oynamış.
Ürün yerleştirme önceki filmde çok kullanıldığı için çok eleştirilmişti, bu filmde çok az görüyoruz.
İzzet Altınmeşe'yi filmde oğlu oynuyor.
'Kenan Memmedov' karakterini canlandıran Zafer Algöz'ün Azeri aksanı çok başarılı.
Rus manken Irina Ivkina, ilk kez bu filmde oynadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA